M&MP

MMP Magazyn Online
>MMP Magazyn Online handelextra.pl

Archiwum

"Kuchnia" promuje nowe wydanie poświęcone przetworom

Katarzyna Woźniak | 22 czerwca 2017, 06:00

Nowe wydanie magazynu Agory na lato.

Na rynek trafia nowe wydanie magazynu "Kuchnia" (Agora). Do lipcowego numeru dodawany jest zeszyt z przepisami na przetwory owocowe. Redakcja organizuje także kolejny z cyklu warsztatów z "Kuchnią” i Whirlpoolem. W sobotę 29 lipca br. w ramach "Pomidorów po włosku” Marco Ghia, rodowity mediolańczyk i ekspert kuchni włoskiej pokaże, jak przyrządzić potrawy z pomidorami. Zajęcia odbędą się w Akademii Kulinarnej Whirlpool w warszawskim Soho Factory przy ul. Mińskiej 25.   
Lipcowe wydanie miesięcznika "Kuchnia” wspiera promocja w radiu (radiostacje Agory), w internecie (serwisy Gazeta.pl, WP.pl) oraz w telewizji (Kuchnia+). Działania promocyjne przygotował dział marketingu pionu Czasopisma Agory.