Kraj

"Elle" ze specjanym dodatkiem kuchennym

Do najnowszego (kwietniowego) numeru "Elle" dołączony jest specjalny dodatek "Elle wokół stołu". Autorem i redaktorem dodatku jest Tessa Capponi-Borawska. Zawartość...

Do najnowszego (kwietniowego) numeru “Elle” dołączony jest specjalny dodatek “Elle wokół stołu”. Autorem i redaktorem dodatku jest Tessa Capponi-Borawska. Zawartość “Elle wokół stołu” to 152 wiosenne przepisy, kuchnia praktyczna z cyklu “szybko, tanio, light”, pasty, kanapki, koktajle, sorbety, wina, proste dania z “powszedniego” zielonego groszku, wykwintne – z cytryną i wiele innych, pięknie sfotografowanych, pomysłów. Oprócz przepisów dodatek jest pełen inspiracji dekoracyjnych, a także pokazuje warte odwiedzenia miejsca.

“Elle wokół stołu” w wielu krajach funkcjonuje jako niezależny tytuł i jest wydawany jako dwumiesięcznik (m.in. we Francji, Niemczech, Japonii, Szwecji) lub jako kwartalnik (np. holenderski “Elle Eten”). Polska edycja, podobnie jak poprzednia, która ukazała się w maju 2000 r., jest bezpłatnym dodatkiem dla czytelniczek miesięcznika “Elle”.