Dziś “Newsweek Polska” (Ringier Axel Springer Polska) ukaże się z dodatkiem kulinarnym “Smak i Styl” oraz z kartą upominkową serwisu Audioteka.pl.
Książka kucharska “Smak i Styl” zawiera przepisy na tradycyjne świąteczne potrawy, które można przygotować w nowoczesny sposób. Do opracowania menu zaproszono Elizę Mórawską, autorkę kultowego dla internautów bloga kulinarnego Whiteplate.blogspot.com. Eliza Mórawska specjalnie dla “Newsweeka” wybrała, przygotowała i sfotografowała bożonarodzeniowe przysmaki, takie jak barszcz wigilijny, śledzie w czterech odsłonach czy babka imbirowa. Oprócz przepisów w dodatku można znaleźć wiele wskazówek, kulinarnych ciekawostek oraz wybór najlepszych książek kucharskich.
Ponadto z najbliższym “Newsweekiem” ukaże się karta upominkowa serwisu Audioteka.pl, która upoważnia do bezpłatnego pobrania audiobooka z “Kolekcji BlackBerry”.
“Newsweek Polska” z 72-stronicowym dodatkiem kulinarnym “Smak i Styl” i kartą upominkową serwisu Audioteka.pl dostępny będzie w cenie 7,90 zł.
Wydanie jest promowane w tytułach i serwisach internetowych Ringier Axel Springer Polska. Kreację przygotował zespół marketingu tygodnika “Newsweek Polska”.