Kraj

Soki Victoria Cymes w technologii HPP

Zastosowana technologia stanowi odpowiedź na trendy konsumenckie.

Soki Victoria Cymes w technologii HPP
Firma Victoria Cymes jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologii zachowują większość wartości odżywczych warzyw i owoców przy wydłużonym terminie przydatności do spożycia oraz gwarantowanym bezpieczeństwie produktu. Firma odpowiada w ten sposób na trendy konsumenckie. Tłoczone na zimno soki Victoria Cymes, utrwalane w technologii HPP, oferowane są w trzech smakach:#SUKCES (jabłko, ananas, truskawka i limonka), #SZCZĘŚCIE (jabłko, mango, marchew) oraz #PASJA (jabłko, ogórek, seler naciowy, nać pietruszki). “Ciśnieniowanie” przedłuża trwałość soku – przechowywany w warunkach chłodniczych jest zdatny do spożycia nawet do 2 miesięcy. 210-ml opakowania produktów są dostępne w cenie 4,50 zł.