Artykuły weekendowe

Małgorzata Przedrzymirska gotuje w TVN

Wcześniej menedżer public relations, obecnie w drodze po kulinarne laury. Najbardziej efektowne danie, które robi, to jej zdaniem meksykańskie carnitas.

Małgorzata Przedrzymirska przeszła kolejne etapy w konkursie kulinarnym “Gotuj o wszystko” organizowanym przez TVN i firmę Kamis. Po raz kolejny będzie można ją zobaczyć na wizji 19 maja br. w porannym paśmie “Dzień dobry TVN”.

Małgorzata Przedrzymirska w ciągu ostatnich lat związała karierę zawodową z branżą public relations. Pracowała jako strateg w agencjach Cross Media i SDK PR. Prowadziła także własną firmę Prowizja. Wcześniej pracowała także jako dziennikarka, m.in. w miesięczniku “Media Polska”.

Główną nagrodą w konkursie “Gotuj o wszystko” są półroczny kontrakt kucharza programu “Dzień dobry TVN” oraz profesjonalne szkolenie kucharskie w ekskluzywnej sieci hoteli. Do uczestnictwa w rywalizacji zgłosiło się ponad 900 osób.