Kraj

Max Premium Burgers wprowadza nowości w menu

Nowości wsparte są działania PR prowadzonymi przez agencję Made in PR.

Restauracje Max Premium Burgers wprowadzają do oferty burgera Grand Deluxe Spicy Avocado, inspirowanego klimatem Kalifornii. Nowość została stworzona na bazie awokado, piklowanej czerwonej cebuli, papryczki jalapeño i sosu śmietanowo-cebulowego. Goście mogą wybierać między czterema wariantami: wołowiną, serem halloumi, kurczakiem oraz Plant Beef, szwedzkim burgerem roślinnym. Sieć wprowadza także koktajle mleczne Shake Premium Mango, koktajl mleczny z dżemem mango z kawałkami owoców, z dodatkiem cukierków o smaku ananasowym i bitej śmietany. W ofercie będą także Serki Mozzarella (paluszki nadziewane serem mozzarella) i frytki z sosem śmietanowo-cebulowym.

Nowości wsparte są działaniami PR prowadzonymi przez agencję Made in PR.

Max jest najstarszą szwedzką siecią burgerów, założoną w 1968 r. W Polsce działa pod jej szyldem już 16 restauracji.