Kraj

"Pełną gębą" – nowy cykl kulinarny na łamach "Gazety Stołecznej” 

Recenzje kulinarne w ramach cyklu "Pełną gębą" ukazywać się będą raz w tygodniu, w piątkowym "Tygodniu Warszawa" oraz w serwisie Warszawa.wyborcza.pl.

Na łamy “Wyborczej” ze swoimi felietonami poświęconymi warszawskim restauracjom powraca krytyk kulinarny Maciej Nowak. Pierwszy artykuł z nowego, cotygodniowego cyklu pt. “Maciej Nowak. Pełną gębą” ukazał się 15 kwietnia br. w “Tygodniku Warszawa” – piątkowym wydaniu „Gazety Stołecznej” oraz w serwisie Warszawa.wyborcza.pl.

Maciej Nowak, autor cyklu publikowanego w “Gazecie Stołecznej”, krytyk teatralny i kulinarny, jest związany z “Wyborczą” od ponad 20 lat. To powrót publicysty na łamy dziennika, gdzie przez wiele lat dzielił się on z czytelnikami swoją pasją i wiedzą o gastronomii.

Cykl promowany jest w prasie, radiu i internecie oraz w mediach społecznościowych na profilach “Gazety Wyborczej”. Działania reklamowe przygotował zespół marketingu “Gazety Stołecznej”.